Mariette Klomp

 

Mijn hele leven ben ik al op zoek naar de oorzaak van dingen. Alles wat uit balans raakt, kan ook weer heel worden. Als we de oorzaak kennen, kunnen we blokkades oplossen.

Lang dacht ik priester te willen worden, op het priesterseminar werd steeds duidelijker dat ik niet deze kleine wereld nodig had, maar juist de hele wereld.

 

Rond mijn 37ste werd ik ernstig ziek. Uiteindelijk werd het een keuze; Ga ik dood of ga ik leven. Het werd leven en in het genezingsproces was ook weer, eerst begrijpen wat de oorzaak was en dan opruimen. Ik werd weer helemaal gezond.

 

De laatste 20 jaar heb ik mijn moeder mogen begeleiden in haar proces met Alzheimer. Wat een bijzonder proces is dit. Er gebeuren zoveel wonderen. Zo anders als algemeen wordt aangenomen.

In dezelfde tijd van zorgen voor, werd ik Natuurgids.

 

Daar kreeg ik zoveel goede energie van om de boel in evenwicht te houden. De natuur is in evenwicht. Alles werkt daar geweldig samen.

Als mens zijn wij niet in staat om de natuur kapot te maken, wel ons zelf. De natuur heeft ons niet nodig. Wij echter kunnen niet leven zonder natuur.

Heel worden is niets anders dan onze eigen blokkades te leren kennen en ze te leren oplossen.