Kabouter wandelingen, voor klein en groot!

 

Ga met kinderen het bos in en ze zien er velen…. We zien eigenlijk nooit afdrukken van kabouters in het bos. Kabouters zijn meestal ‘s nachts actief en mensen gaan ze liever uit de weg. Vandaar dat ze vaak onder de zolen van hun laarzen/klompen of schoenen afdrukken maken van vogelpootjes. Zo zullen wij nooit zeker weten was het nu een vogel of een kabouter die hier was.

 

Ook maken ze van allerlei stekels van planten, punten aan hun schoenen en zo klimmen ze makkelijk een boom in. Kijk maar eens of je in de stam van een boom hele kleine gaatjes ziet!

Ze leven vaak in en onder bomen in paddenstoelen en onder stronken. 

De Kabouters zijn bij deze wandeling de rode draad, leuk met kinderen tot 7 jaar en verder voor alle leeftijden.

 

Waar wonen kabouters? Wat doen kabouters in het bos? Waarom zien we voor voetafdrukken van de kabouters? In de agenda vind je de geplande wandelingen.

 

Minimaal 12 kinderen

Duur 1 tot 1.30 uur

 

Aanvullende informatie

  • Aanmelden kan alléén per telefoon of whatsapp op telefoonnummer 06 10 29 78 25.
  • Deelnemers wandelingen en cliënten (coaching) zijn zelf verantwoordelijk en gaan mee op eigen risico. Zie ook onze algemene voorwaarden.
  • Deelnemers wandelingen en cliënten (coaching) zijn zelf verantwoordelijk voor goed schoeisel, kleding en bescherming tegen insecten en weer, wind en regen.
  • Betaling voor de wandeling kan vooraf per bank worden over gemaakt, info wordt bij aanmelding verstrekt. Zie verder betalings informatie